1 porru vöi paar kevadsibulat
1 pakk löhet (2 löhe tükki- kasutasin sügavkülma omi)
125 g krevette
1 purk hakituid tomateid (pitsatomateid)
2 küüslauguküünt
100 ml rööska koort
soola, pipart, suhkrut
poole sidruni mahl
hakitud peterselli
Löhe sulatada, pesta ja kuivatada. 15 minutit marineerida sidrunimahlas.
Tomatid, koor, löigutud porru, sool, suhkrur ja pipar panna körgemate äärtega pannile vöi potti, pressida juurde küüslaugud ja keeta 10 minutid. Löhe löigata suupärasteks tükkideks ja lisada tomatikstmele. Lisada maitse järgi veel pipart ja soola ning keeta veel kuskil 10 minutid. Köige löpus lisada krevetid ja keeta 5 minutid. Kaste segada hakitud peterselliga ja serveerida kas spagettide vöi riisiga.
No comments:
Post a Comment